Crewe, Quentin  Schibsteds mat-guide. Internasjonal Mat. Menyforklaring. Av Quentin Crewe
Schibsteds mat-guide. Internasjonal Mat. Menyforklaring. Av Quentin Crewe
Forfattar:  Crewe, Quentin

Oslo 1982. Chr. Schibsteds Forlag. Liten 8vo. 232 s. Litt illustrert med kart. Originalbind. Smussomslag. Lysegrått (falma beige) med stripedekor øvst og svart ryggtittel. "Schibsted-guide" står nedst i svart innramma i del av bilete av ein tallerken. Bruksspor på omslagets fram- og bakside. I god stand. Frå omtalen på omslagets bakside: "Briten Quentin Crewe har antagelig spist på flere restauranter verden rundt enn noe annet menneske. Mat-guiden gir nyttige opplysninger om måltider, spisevaner, drikkepenger, serveringsskikker, prisnivå og drikkevarer." Matrettar på ymse språk, forklart på norsk bokmål.
#Mat